Våre Omplasseringshunder

Her finner du en oversikt over alle hundene vi har inne til omplassering per dags dato. Vi har også flere på venteliste for plass hos oss, så er det noe spesielt du leter etter så send oss gjerne en mail :) Alle våre hunder leveres med Lahelle Gårds Omplasseringsavtale. Er du interessert i en av våre hunder så ikke nøl med å ta kontakt på lahellegaard@hotmail.com

Quini

Navn: Prolines Lolita
Rase: Schäfer
Født: 16.09.14

Stamtavle klikk HER.
Annonse klikk HER.

Quini er en hund med mye kjærlighet innabords. Hun elsker alle mennesker, store som små, og vil helst være med på alt som skjer. Hun har mye energi og er dessverre understimulert for øyeblikket grunnet tidligere eiers helse. Hun trenger å bli brukt og få være med på ting. Relativt enkel å håndtere, går for det meste løs og kommer som regel på innkalling. Snill med barn, veterinær, vant med å være hjemme alene, går da løs. Også vant med bur i bil og enkel å ha med seg på kjøretur. Ingen allergier eller andre helseplager. Røntget fri for AD. HD C, men ingen plager. Vaksinert og chippet.

Ønsket hjem:
Quini ønsker seg et hjem der hun kan få være med på det meste som skjer. Hun er lettlært, og elsker å få oppgaver og jobbe med eier. Hun kan derimot utagere mot andre hunder i møtesituasjoner, så dette må trenes på. En eier som ønsker en aktiv turvenn er midt i blinken for henne. Hun passer også inn i et familiehjem, men fungerer ikke med katt.

Leveres med følgende dokumentasjon:
Helseattest, vaksinebok, stamtavle og omplasseringsavtale.

Quini er chippet i DyreID og registrert i NKK, og omregistrering på kr 510 kommer i tillegg. Denne fakturaen sendes direkte til ny eier fra D.I.D via NKK. 

KUN seriøse henvendelser fra aktive personer som holder avtaler og har et ellers ryddig liv. Kontakt per mail i første omgang med beskrivelse av hva du kan tilby, erfaring og hva du forventer. Ny eier må komme hit på besøk etter avtale før overtakelse. Våre hunder sendes ikke avgårde med fly.