Stallbygget

Selve stallbygget består av stort, romslig salrom, WC med vask, bred stallgang og stor stalldør. To stk hestebokser for oppbinding, sykdom osv. I første egt befinner det seg også et smådyrsrom/fôrrom og hundepensjonatet. I andre egt er det to leiligheter, hvorav jeg bor i den ene mens den andre er for utleie. 

Ridebane/Roundpen

Vår ridebane er på 20x60 meter med gressbunn. Roundpen er på 20 meter i diameter.

Vi har valgt å beholde gress som treningsbunn da dette er mest naturlig, skaper ikke unødvendig slitasje på barfothester og får hestene til å konsentrere seg mer på hvor de setter bena pga gresstuster. Vi har også kjegler og hindermateriell. Gresset klippes regelmessig for å beholde en frisk bunn.

Ridebanen kan leies til feks hundetreninger, kurs osv.

Vinterinnhegning

Vår vinterinnhegning består av et godt inngjerdet område på ca 10 mål. Her har hestene tilgang til skog, rundhall, hall i forbindelse med stallen og oppgruset plass. Gjerdet består av sauenetting med strømtråd øverst. Slik holder vi også utbryterkonger inne :)

På sommerhalvåret er dette også brukt som luftegård til hundene vi har på besøk. Da har de stor frihet til lek, utforsking og også trening.

Sommerbeite

Vårt sommerbeite er på ca 30 mål og består av skog, naturlig vannkilde og store åpne områder. Gjerdet består av to strømtråder og to bånd med god strøm. Beitet er naturlig og verken sådd eller gjødslet. Det er derfor ikke kraftig, og egner seg til de fleste hester. Har hatt forfangen hoppe på det uten problemer. Med tre hester så holder det med gress fra tidlig Mai til sent Oktober. Vi leier dessverre ikke ut beiteplass.

Weight-Pull bane

Nytt i 2017 er at vi også har fått egen weight-pull bane på gården. Denne leies av NWPC Indre Østfold og det er de som står for treninger, vedlikehold osv.

For mer info om sporten og datoer for treninger og konkurranser se deres facebookside: NWPC Treningsgruppe Indre Østfold eller hovedsiden til NWPC HER.

Agilitygård

I 2018 satte vi opp en hundegård på 12x8 meter hvor vi plasserte alle våre agilityhindre. Her har vi både bom/stige, hjul med fast dekk, møne, vippe, slalom og høydehopp som står ute permanent. Vi har også pølse, tuneller i både nylon og non-slip, enkelthinder, løse slalompinner og lengdehopp i tre tilgjengelig.

Banen bruker vi kun til treninger, miljøberikelse og lek.