Betingelser vedrørende pass

Samtykkeskjema må signeres ved første levering av dyret. Dette samtykkeskjemaet gjelder for alle senere besøk. Dette er hva du skriver under på:

Vi tar imot alle raser i alle aldere såfremt de ikke har smittbare sykdommer. Vi har som krav at hunden er fullt vaksinert (Nobivac DHPPi/BbPi) med vaksinasjon ikke eldre enn 3 år (hvert år for kennelhoste). Vi fraskriver oss alt ansvar dersom hunden skulle pådra seg en sykdom under oppholdet hos oss pga manglende vaksinering fra eiers side.

Dersom dyret blir sykt eller skadet under oppholdet så forebeholder vi oss retten til å ta dyret med til veterinær på eiers bekostning. Eier skal da varsles innen rimelig tid. Dersom eier ikke kan nåes, følges anbefalingene fra veterinæren. Det er derfor viktig at vi vet så mye om dyret som mulig før levering.

Dyret kan selvfølgelig ta med seg egne senger, leker osv men vi står ikke ansvarlig dersom noe av dette blir ødelagt av dyret selv eller lekekamerater. Utstyret blir ikke vasket før hjemreise, med mindre dyret har hatt uhell som gjør at vi må vaske grunnet hygiene.

Dyret medbringes med eget fôr som er tilpasset for dyrets alder, aktivitetsnivå og evt plager. Det hender dessverre at dyrets matlyst er variert de første dagene grunnet forandringer i rutiner osv. Vi forbeholder oss derfor retten til å kunne tilleggsfôre med Vom&Hundemat på hunder med dårlig matlyst. Dette er inkludert i prisen da det er vår plikt at dyret skal få i seg næring under oppholdet hos oss.

For smådyr i bur medbringes strø, mat, evt høy og ekstra utstyr som dyret trenger.

Levering og henting

Vi har ingen faste tider for levering og henting, sammen finner vi hva som passer best :)

Nytt av 2019 er at all levering/henting av hund skjer ute og ikke inne i selve pensjonatet. Grunnen til dette er at vi ser at dette har negativ effekt på noen hunder (både de som allerede er stasjonerte og de nye). Vi ønsker så lite stress som mulig blant våre gjester og har sett at stresset minskes om kun én kjent person tar med nye gjester inn/ut.

Våre firbente gjester roer seg også fortere dersom de leveres ute, tas rett med på tur og slipper å se at eier drar (slik det vil bli ved levering i pensjonatet).

I praksis vil det si at alt utstyr hunden har med bæres inn slik at buret står klart. Hunden leveres til ansvarlig på Lahelle og vi går rett på tur, mens eier kjører avgårde når vi kommer ut av syne.

Overlevering av hund i pensjonat er likt som barn i barnehagen. Desto lenger "mamma og pappa" blir, desto mer oppspilthet/nervøsitet for hva som skal skje. Å overlate hund i kennel er verre for eier enn hund :)